24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015 - 203 2001

CV Monteur

loodgieter delft VerwarmingCV Monteur Delft 24 uur spoed service. Direct met spoed een erkende CV Monteur Nodig? Ons loodgietersbedrijf beschikt over eigen goed opgeleide CV Monteurs voor alle mogelijke problemen met uw cv installatie.

Doorgaans zijn wij binnen 30 minuten bij u aanwezig op de problemen aan te pakken en op te lossen. Onze CV Monteur Delft service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • cv ketel storing
  • geen water druk / te weinig water druk
  • geen warm water
  • centrale verarming wordt niet warm
  • lekkage radiator
  • lekkage ketel
  • bijvullen van de ketel
  • plaatsen / vervangen van de ketel

Vragen of direct een afspraak maken met onze CV Monteur Delft service? Bel 015 – 203 2001.

CV Monteur Delft ook voor alle Ketel storingen

CV Monteur DelftModerne cv ketels, maar ook de wat oudere modellen zijn uitgevoerd met een computer. Als er een probleem is krijgt u direct een foutmelding op de cv ketel te zien. Krijgt u een storingscode in beeld? Dan hoeft dit niet direct te betekenen dat er ook iets mis is met de ketel. U krijgt bijvoorbeeld ook een foutmelding als er te weinig waterdruk is, als de ketel een onderhoudsbeurt nodig heeft of als er een probleem is met de waardes van bijvoorbeeld de gassen die uitgestoten worden.

De meest voorkomende melding is te weinig waterdruk in de cv installatie,. Om de ketel te beschermen verwarmd deze de verwarming of het warme water niet meer. De oplossing is de cv bijvullen. De aanwezige waterdruk in het systeem is vaak af te lezen aan de drukmeter. Deze zit bij sommige ketels verwerkt in de ketel, maar bij veel systemen is dit een losse meter. Hier staat op gespecificeerd wat de waterdruk moet zijn, daarnaast is de huidige druk te zien.

Ook kan het bij moderne ketels voorkomen dat deze zich uitschakelen als ze een servicebeurt nodig hebben. Controleer regelmatig uw ketel en laat ieder jaar uw ketel nakijken en een servicebeurt geven om zo lang mogelijk van uw ketel te genieten en te voorkomen dat deze een storing aangeeft op momenten dat u het niet kunt gebruiken.

Vragen of direct een afspraak maken met onze CV Monteur Delft service? Bel 015 – 203 2001.

Lekkage centrale verwarming – Loodgieter Delft

Wij moeten regelmatig in actie komen voor lekkage aan de centrale verwarming. De meest voorkomende lekkage problemen zijn: radiator lekkage of lekkage aan het leidingwerk van de verwarming.

Radiator lekkage kan meerdere oorzaken hebben. In sommige gevallen is het een oude lekkage die ook nog in een vochtige ruimte staat zoals in de badkamer. Een radiator gaat roesten en vervolgens gaat deze lekken. Heeft u een radiator die erg roest? Laat deze dan uit voorzorg vervangen. Overigens leveren wij voor badkamers luxe design radiatoren en kunnen deze naast leveren ook direct plaatsen.

Lekkage aan het leidingwerk komt ook voor, in 99 van de 100 gevallen begint de lekkage bij een koppeling. in sommige gevallen komen wij situaties tegen dat er bijvoorbeeld door een verwarmingsleiding is geboord of lekkage door sloop werkzaamheden.

CV Monteur DelftAlle cv lekkage problemen kunnen wij snel, vakkundig en goed verhelpen Direct een cv monteur aan de lijn?
Bel onze loodgieter Delft service dag en nacht op telefoonnummer 015 – 203 2001.

24 uur verwarming service

Heeft u een direct probleem waar u een verwarmingsmonteur bij nodig heeft? Is het midden in de winter en wordt de verwarming niet warm? Of staat u onder een koude douche omdat het warme water niet meer doorkomt?

Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met onze Spoed loodgieter in Delft service via telefoonnummer 015 – 203 2001. Bij spoedgevallen komen wij altijd zo spoedig mogelijk naar u toe.