24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015 - 203 2001

Ontstopping en Lekkage

Ontstopping en Lekkage service. Zit het toilet verstopt, heeft u een verstopping in het riool, Dak lekkage of heeft u lekkage in huis door bijvoorbeeld een gesprongen leiding? Onze loodgieter Delft ontstopping en lekkage service is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke verstoppings- en lekkage problemen.

delft-loodgieter-spoedBij directe noodgevallen is onze ontstopping en lekkage service dag en nacht bereikbaar. Doorgaans zijn wij bij noodgevallen binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen.

Direct contact met onze loodgieter Delft ontstopping en lekkage service? Bel 015 – 203 2001

 

Loodgieter Delft 24 uur Ontstopping en Lekkage Service

Onze loodgieter Delft 24 uur service is dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke problemen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige monteurs die alle denkbare ontstopping en lekkage problemen snel, vakkundig maar vooral goed kunnen verhelpen.

Alle monteurs beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar al het benodigde loodgietersgereedschap in aanwezig is om een lekkage of een verstopping op te sporen en te verhelpen.

Onze loodgieters zijn dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • ontstoppen toilet
  • ontstoppen riool
  • ontstoppen afvoer
  • lekkage spoelbak
  • lekkage afvoer
  • lekkage radiatoren
  • dak lekkage

Direct een loodgieter in Delft aan de lijn? Bel dag en nacht onze ontstopping en lekkage service via telefoonnummer 015 – 203 2001.

 

Loodgieter Delft Verstopping opsporen en ontstoppen

loodgieter-ontstopping-en-lekkageVoor het opsporen van verstoppingen beschikken wij over specialistisch gereedschap. Denk hierbij aan camera inspectie systemen die wij het riool in kunnen laten gaan en van binnenuit het riool of een afvoerbuis kunnen inspecteren. Via dit camera systeem kunnen wij exact in beeld brengen waar de verstopping zit en waardoor deze veroorzaakt wordt.

Als wij in beeld hebben waardoor een verstopping veroorzaakt wordt weten onze loodgieters ook direct hoe deze verstopping aangepakt moet worden. Zo beschikken wij over speciale ontstoppingslansen en ontstoppingsveren om iedere verstopping van binnenuit op te lossen.

Het grote voordeel van dit specialistisch gereedschap in combinatie met de vakkennis van onze loodgieters in Delft is dat breken, slopen of graven bij ons vrijwel nooit nodig is. Dit scheelt veel tijd en dus kosten.

Direct contact met onze loodgieter Delft 24 uur service? Bel dag en nacht ons telefoonnummer 015 – 203 2001.