24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015 - 203 2001

Dakbedekking

Dakbedekking Service Delft. U kunt ook bij ons loodgietersbedrijf voor dak lekkages, dak reparaties of het het vervangen van de oude dakbedekking voor een nieuw dak. Wij kunnen alle type dakbedekking leveren en plaatsen. De meest voorkomende dakbedekking in Delft is bitumen, pannen en bitumen met grint. Naast dat dakdekker werkzaamheden uitvoeren kunt u ook bij ons terecht voor zinkwerken.

Onze loodgieter Delft dakbedekking service is bereikbaar voor onder andere:

  • Dak lekkage
  • Vervangen van dakdelen
  • Uitvoeren van restauratie werkzaamheden
  • Nieuw dak plaatsen
  • Dak bedekking aanbrengen uitbouw / schuur etc.
  • Zinkwerken

 

Direct contact met onze Dakbedekking service? Bel ons loodgietersbedrijf Delft op telefoonnummer 015 – 203 2001

 

24 uur Dakbedekking service

Dakbedekking-delftOnze loodgieter Delft 24 uur service bied ook een 24 uur Dakbedekking service aan. Heeft u een lekkage, of zijn er door harde wind pannen van het dak gewaaid? Bel onze 24 uur service dag en nacht. Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen en de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Wij kunnen spoed reparaties uitvoeren voor vrijwel alle daken en op alle hoogtes. Direct een dakdekker in Delft aan de lijn? Bel direct 015 – 203 2001

 

Loodgieter Delft Nieuw dak plaatsen

Naast het repareren van daken kan onze loodgieter Delft service ook complete daken voorzien van nieuwe dak dekking. Of het nu gaat om het vervangen van de oude dak bedekking of het plaatsen van een compleet nieuw dak.

Direct een afspraak maken? Bel dan ons servicenummer 015 – 203 2001. Wilt u liever een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op om antwoordt te geven op uw vragen en een eventuele afspraak in te plannen.