24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

015 - 203 2001

24 uur Loodgieter Service

24 uur Loodgieter Service Delft. Zoekt u met spoed een loodgieter in Delft? Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke noodgevallen, lekkage, verstopping, problemen met de verwarming of een daklekkage? Onze 24 uur loodgieter service is doorgaans binnen 30 minuten bij u aanwezig.

24-uur-loodgieter-serviceOnze 24 uur loodgieter Delft service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / cv ketel problemen
  • riool problemen
  • dak lekkage
  • ondergelopen kelders / kruipruimtes

Direct contact met onze loodgieter Delft service? Bel 015 – 203 2001

 

Loodgieter Delft 24 uur Loodgieter Service

onze loodgieter delft 24 uur service werkt uitsluitend met goed opgeleide, professionele loosgieters. Daarnaast beschikken alle loodgieters over een eigen servicewagen waar alle benodigde gereedschap en onderdelen in aanwezig zijn om alle problemen snel en goed op te lossen.

Zo beschikken wij bijvoorbeeld over lek detectie systemen, en camera systemen om van binnenuit het riool of een afvoer te inspecteren. Via deze technieken kunnen wij de meeste problemen snel en van binnenuit oplossen. Slopen of breken is in deze gevallen niet nodig. Dit scheelt erg veel tijd en kosten.

Direct contact met onze 24 uur loodgieter service? Bel ons dan op telefoonnummer 015 – 203 2001.

 

Verwarmingsproblemen

loodgieter-delft-loodgieterswerkOok voor Verwarmingsproblemen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Denk hierbij aan alle denkbare cv problemen, cv ketel storingen, lekkage aan een radiator of een lekkage aan de cv leidingen. Voor de Verwarmingsproblemen hebben wij gespecialiseerde cv monteurs in dienst die alle mogelijke problemen met die u kunt hebben aan de centrale verwarming snel, vakkundig en professioneel kunnen oplossen.

Neem direct contact op met onze 24 uur loodgieter service als u problemen heeft met de verwarming.

 

Loodgieter Delft Loodgieterswerk

Uiteraard kunt u ook bij onze loodgieters Delft service terecht voor al het denkbare loodgieterswerk waar niet direct of minder spoed bij is. Wilt u bijvoorbeeld nieuw sanitair laten plaatsen, leidingwerk laten aanleggen of een lekkende kraan laten repareren? U kunt 7 dagen per weet een afspraak maken bij ons loodgietersbedrijf. In overleg kan een afspraak ook in de avonduren of in het weekend uitgevoerd worden.

Heeft u een probleem en wilt u direct een afspraak maken met onze loodgieter Delft service? Neem dan contact op met de loodgieter via telefoonnummer 015 – 203 2001.